Σημαντική βελτίωση της έκπτυξης οφθαλμών με μια εφαρμογή

Σε ένα από τα πολλά πειραματικά που κάνω εντόπισα σημαντική βελτίωση στην έκπτυξη των οφθαλμών της ακτινιδιάς με 1 εφαρμογή! Theocopper 10lt/τον+ theocal 1kg/τον, στα ακτινίδια στις 26/2/2020 (εφαρμογή στο ξύλο). Αν και γενικά στην περιοχή που έγινε η εφαρμογή υπάρχει ικανοποιητική έκπτυξη οφθαλμών στο κτήμα εφαρμογής υπάρχει ακόμη καλύτερη. Ο ψεκασμός λειτουργεί προστατευτικά και για το βακτήριο της ακτινιδιάς. Στο πειραματικό ψεκάστηκε όλος ο αγρός εκτός 1 σειρά. Η δόση είναι με 100 λίτρα νερό το στρέμμα. 


Εικόνα 1,2 Αψέκαστος Μάρτυρας



Εικόνα 3,4,5 Ψεκασμένο τμήμα στις 26/2/2020


Πιστεύω ότι 1 φορά δεν αρκεί για σαφή συμπεράσματα, ωστόσο λόγω του χαμηλού κόστους της εφαρμογής αλλά και της προστασίας που δίνει για το βακτήριο λόγω του χαλκού, μπορεί να δοκιμαστεί σε ευρεία κλίμακα για πιο σαφή συμπεράσματα. 

3 σχόλια:

  1. Καλημερα σας για ακτινίδια για το σκευασμα που μιλάτε για το ανοιγμα τον οφθαλμών θα ηθελα να μιλήσω με καποιον.σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε παστοπουλε καλησπέρα ενδιαφέροντα τα βιντεάκια σας όλων των καλλιεργειών που ανεβαζεται.Στην ακτινίδια παρακολουθώ εδώ και δύο χρόνια σε φυτά ηλικίας 7 χρόνου και κυρίως προς το καλοκαίρι να ξερενονται καρποφορες βεργιες ,ενώ το υπόλοιπο τμήμα του φυτού να είναι υγιές.Αυτη είναι η ασθένεια ίδια που ανεβάσατε?Συγχαρητήρια για την ενημέρωση που μας κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παρακαλούσα να μου στείλετε καμιά φωτογραφία αν γίνεται.

      Διαγραφή